Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Головна » 2020 » Січень » 27 » Зразок есе
15:06
Зразок есе

Що робить мене щасливою?

Щастя кожна людина розуміє по-своєму.

Для більшості населення нашої планети щастя — це високооплачувана робота за спеціальністю, дім, у якому є достаток, дружина та слухняні діти. А для когось — це здоров’я близьких, для інших — це просто жити й насолоджуватися життям.

Мабуть на цілій планеті важко знайти двох людей, які зможуть однаково описати своє “щастя”.

Мене ж по-справжньому щасливою роблять, по-перше, життєві успіхи, позитивні емоції, спілкування з чесними, відвертими й порядними людьми. Також щастя для мене полягає в пізнанні нового цікавого у школі, Інтернеті, книгах, спілкуванні з друзями.

По-друге, поряд зі мною рідні та близькі люди, їм нічого не загрожує. Вони люблять мене, і я люблю їх. Це теж щастя.

По-третє, відчуваю щастя, коли результати моєї праці приносять радість іншим, і згадую Довженкові слова, що “найсвітліша краса її (людини) в труді”.

Бути щасливою, на мою думку, - це бути всебічно розвиненою людиною, любити свою Вітчизну, своїх рідних, працю, справедливість.

Я часто запитую себе: чи була щасливою Леся Українка? Нелегко їй жилося, все свідоме життя її сковувала, мучила важка хвороба, але скільки сонячної радості в її ліричних творах.

Герої її віршів, поем, драматичних творів своїми роздумами і глибокими спостереженнями над природою відстоюють щастя людини.

Отже, щоб бути по-справжньому щасливою, треба так мало і водночас так багато: дбати про інших, бути їм потрібною, займатися тим, що приносить тобі радість і позитивний настрій, а також робить тебе трохи щасливішою.

Переглядів: 950 | Додав: optik | Теги: приклад есе, зразок есе, есей, есе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar